Deltag i et introduktions webinar med din TM-lærer TILMELD HER

Maharishi Mahesh Yogi

Maharishi Mahesh Yogi er velkendt som grundlæggeren af Transcendental Meditation — og han har gjort teknikken tilgængelig for hele verden.

Inspireret af sin egen lærer begyndte Maharishi at holde foredrag og undervise i hele verden i 1957 og kom første gang til Danmark i 1960. Han uddannede lærere i næsten alle lande, hvilket førte til at almennyttige organisationer blev etableret med det formål fortløbende at uddanne TM-lærere overalt.

Spørgsmål: Hvad er Transcendental Meditation?

Maharishi: Transcendental Meditation er et enkelt, naturligt program for sindet; en spontan march for sindet mod dets egen ubegrænsede essens. Gennem Transcendental Meditation udfolder sindet sit potentiale for ubegrænset bevidsthed, transcendental bevidsthed, Enhedsbevidsthed - et levende felt af alle muligheder, som naturligt står til rådighed for det bevidste sind. Det bevidste sind bliver bevidst om sin egen ubegrænsede værdighed, sin ubegrænsede essens, sit uendelige potentiale. Transcendental Meditation tilvejebringer en måde for sindet til at blive bevidst om rækkevidden af sin egen eksistens - aktivitet og ro, punkt og uendelighed. Det er ikke et trossystem, en filosofi, en livsstil eller en religion. Det er en erfaring, en mental teknik man udøver hver dag i 15 eller 20 minutter.

Spørgsmål: Hvilke gavnlige virkninger har TM-teknikken?

Maharishi: Videnskabelige eksperimenter med mennesker, der udøver Transcendental Meditation, viser, at den har en tendens til at normalisere alle livets områder. Den mindsker stress, forbedrer helbredet, beriger den mentale funktion, forbedrer personlige relationer, samt øger produktiviteten og giver tilfredshed på arbejdet.

Spørgsmål:Hvorfor skal man lære det, hvis det er så naturligt?

Maharishi: Når man lærer TM sker der det, at sindet i sin aktive tilstand skridt for skridt lærer at opleve sine egne mindre aktive tilstande, indtil det erkender bevidsthedens transcendentale tilstand. Men når man lærer at gøre dette må man huske, at sindet som regel så længe har været vant til at bevæge sig rundt på planet af viden eller kraft eller søgen efter lykke, at det igen må lære at kende sig selv. Derfor er undervisning nødvendig.

Spørgsmål: Hvad er Oplysning?

Maharishi: Oplysning er den normale, naturlige tilstand af sundhed i krop og sind. Den er resultatet af den fuldt udviklede bevidsthed og afhænger af, at alle dele af kroppen og nervesystemet fungerer perfekt og harmonisk. Når man gør brug af sindets og kroppens fulde muligheder på denne måde, bliver hver tanke og handling spontant korrekt og i samklang med livet. Dét er et liv fri for lidelse, livet i sit sande format og betydning. Formålet med Transcendental Meditation er tilstanden af Oplysning. Det vil sige at vi oplever den indre ro, den stille tilstand af mindst mulig aktivitet, selv når vi har dynamisk travlt.

Lev livet i overenstemmelse med Naturens Lov

Maharishi arbejdede sammen med forskere og pædagoger for at integrere tidløs visdom om menneskelig udvikling med moderne videnskab. De gavnlige virkninger af Transcendental Meditation er praktiske og universelle — de kan gavne mennesker fra enhver kultur eller livsførelse og understøtte væksten af lykke og fred for alle.

Tag det første skridt

Offentlige introducerende foredrag erstattes i øjeblikket med online webinarer.
Du kan booke en plads på et online webinar

Det første trin er at overvære et gratis introduktionsmøde eller introduktionsforedrag.
Dette vil blive givet af en autoriseret lærer i Transcendental Meditation og tager normalt omkring en time. Du vil høre om:

  • Hvorfor TM er så effektivt mod stress og angst
  • Hvorfor enhver kan udøve TM
  • Hvilke gavnlige virkninger man realistisk kan forvente
  • Hvordan det virker - transcenderingsprocessen
  • Hvordan TM er forskellig fra andre meditationsformer
  • Hvad der sker under TM

Efter foredraget vil der være lejlighed til at møde læreren under fire øjne for at tale om personlige hensyn.

At have overværet foredraget er en forudsætning for at lære TM, men man forpligterer sig ikke til at lære teknikken. Det er åbent for enhver, selv hvis man kun er nysgerrig! Tag gerne en ven med.

Eller kontakt os for en aftale

Klik her for vores Privatlivspolitik